EVENTI

Aerial Champagne

Aerial champagne je program za ekskluzivne prigode pri kojima zračne akrobatkinje, nakon plesne točke, poslužuju šampanjac iz zraka (sa svile, ringa ili trapeza).

STALNI PROGRAMI

 

Anđeli i demoni

Performans Anđeli i demoni izvode dvije ili četiri izvođačice na svili koje prikazuju vječnu borbu između dobra i zla.

Alisa u Zemlji čudesa

Ovaj program inspiriran je pričom Lewisa Carrolla, a uključuje tri izvođačice na svilama koje prikazuju susret Alise sa zanimljivim i mističnim likovima iz Zemlje čudesa.

Avangard

Avangard je futuristički program koji, kroz akrobacije na svili, ringu, podne akrobacije i vatreni performans, izvođače prikazuje kao superiorna bića iz nekog drugog svijeta i vremena.

Dionizova družina

Ovaj tematski program razvijen je za manifestacije koje slave antičku kulturu. Kroz ples na svili i ringu, akrobalans i vatreni nastup, prikazuje inspirativna šumska bića koja su se u antičkoj mitologiji vezala uz grčkog boga plodnosti zemlje, veselja i vina - Dioniza.

Bile jednom...

U ovom bajkovitom programu dvije izvođačice kroz akrobalans, ples na svili i ples na ringu oživljavaju stara narodna vjerovanja o vilama oblakinjama. Bile jednom...

Flying heel cabaret

U društvu koje pati od visina, mnogi stižu do nizina. Tako to biva u svijetu kiča, blještavila i šika. Od Leteće štikle očekujte zračne i podne akrobacije, začinjene plesom, glazbom i društvenom satirom. 

PROGRAMI PO NARUDŽBI

 

Uz stalne programe, moguće je naručiti i vlastitu kombinaciju točaka koje se tematikom i odabirom plesno-akrobatskih disciplina najbolje uklapaju u Vaš program.

Udruga Traumatic Arts

Kustošijanska 61, 10090 Zagreb

E-mail: traumaticarts1@gmail.com

tel: +385 95 8791 587

Copyright © 2016 Traumatic Arts • All Rights Reserved