Aerial Champagne

Aerial champagne je program za ekskluzivne prigode pri kojima zračne akrobatkinje, nakon plesne točke, poslužuju šampanjac iz zraka (sa svile, ringa ili trapeza).

EVENTI

STALNI PROGRAMI

PROGRAMI PO NARUDŽBI

Uz stalne programe, moguće je naručiti i vlastitu kombinaciju točaka koje se tematikom i odabirom plesno-akrobatskih disciplina najbolje uklapaju u Vaš program.

Anđeli i demoni

Performans Anđeli i demoni izvode dvije ili četiri izvođačice na svili koje prikazuju vječnu borbu između dobra i zla.

Alisa u Zemlji čudesa

Ovaj program inspiriran je pričom Lewisa Carrolla, a uključuje tri izvođačice na svilama koje prikazuju susret Alise sa zanimljivim i mističnim likovima iz Zemlje čudesa.

Avangard

Avangard je futuristički program koji, kroz akrobacije na svili, ringu, podne akrobacije i vatreni performans, izvođače prikazuje kao superiorna bića iz nekog drugog svijeta i vremena.

Dionizova družina

Ovaj tematski program razvijen je za manifestacije koje slave antičku kulturu. Kroz ples na svili i ringu, akrobalans i vatreni nastup, prikazuje inspirativna šumska bića koja su se u antičkoj mitologiji vezala uz grčkog boga plodnosti zemlje, veselja i vina - Dioniza.

Bile jednom...

U ovom bajkovitom programu dvije izvođačice kroz akrobalans, ples na svili i ples na ringu oživljavaju stara narodna vjerovanja o vilama oblakinjama. Bile jednom...

Flying heel cabaret

U društvu koje pati od visina, mnogi stižu do nizina. Tako to biva u svijetu kiča, blještavila i šika. Od Leteće štikle očekujte zračne i podne akrobacije, začinjene plesom, glazbom i društvenom satirom. 

 
 

Copyright © 2016 Traumatic Arts • All Rights Reserved

Udruga Traumatic Arts

Kustošijanska 61, 10090 Zagreb

E-mail: traumaticarts1@gmail.com

tel: +385 95 8791 587

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle